Termeni si conditii

Această pagină, împreună cu documentele care fac referire la ea, va supune atenției termenii și condițiile sub care noi vindem orice produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru, www.hiradesign.ro . Va rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a comanda de pe site-ul nostru.

Folosind site-ul nostru indică faptul că sunteți de acord cu termenii și condițiile precum și cu Politica de Confidențialitate afișate pe acest site, indiferent dacă vă înregistrați pe site sau nu. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina

Informații despre noi

Site-ul www.hiradesign.ro este înregistrat de Zugravu N.E Mihaela Intreprindere Individuala, cu datele de identificare fiscala Cif: 28950540 Nr reg com: F51/543/2011, Str. Cornatel, nr.391, Comuna Mânăstirea, Judet Călărași, Cod Postal 917170, Romania și are ca marcă înregistrată hiradesign.ro, denumire cu care va fi asociat mai jos.

Disponibilitatea serviciului

Acceptam atat comenzi de pe teritoriul României.

Cum se face contractul dintre noi și dvs.

Pentru a face o comanda pe hiradesign.ro nu este nevoie sa va inregistrati inainte.

Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.

După ce faceți o comandă veți primi de la site-ul www.hiradesign.ro un mail de inregistrare a comenzii dvs, ce nu reprezinta o confirmare. Ulterior veti fi contactat prin email sau telefonic pentru confirmarea ferma a comenzii si a termenului de livrare. Numai după ce ne confirmați aceste detalii în scris sau telefonic, în termen de 7 zile, comanda se consideră confirmată și se procesează. În cazul în care comanda nu este confirmată de către client în termen de maxim 5 zile, aceasta se anulează automat.

Când plasați o comandă la care adăugați detalii personalizate ale produsului (acestea fac referire la culoarea, materialul, forma finală, croiala lui sau masuri specificie diferite de tabelul standard afisate in Ghidul de Masuri), la primirea mail-ului de confirmare a comenzii veți avea acele mențiuni înregistrate la secțiunea DETALII. Ȋn cazul unei comenzi telefonice, pe mail sau pe Facebook, mențiunile personalizate ale comenzii se vor încadra la secțiunea DETALII. Acele mențiuni confirmă faptul că dvs., clientul, sunteți de acord cu modificările făcute pe produsele existente în catalogul www.hiradesign.ro sau cu modelul adus de dvs.

Drepturile clientului

Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, cu excepțiile menționate la Articolul 16, litera c, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Perioada de retragere expiră după 14 zile.

Notificări

Toate notificările pe care doriți să le trimiteți către noi se vor face pe mail la: office@hiradesign.ro. Noi putem trimite notificări la adresa de mail care ne este dată de către dvs. atunci când plasați o comandă.