Livrare si plata

FANCOURIER : 27 LEI ( 1-2 zile lucrătoare )
Poșta Româna – PRIORIPOST : 25 LEI ( 1-3 zile lucrătoare )

* Pentru livrarea în localități care fac parte din rețeaua Fan Courier : FANCOURIER : 27 LEI ( 1-2 zile lucrătoare )
Dacă livrarea se face în localități care nu fac parte din rețeaua natională Fan Courier la costurile de mai sus se adaugă taxa pentru kilometri suplimentari parcurși. (0.8 RON + TVA)

Click AICI pentru calculatorul de KM suplimentari FAN Courier.

** Serviciul de livrare door-to-door este indisponibil în anumite zone din țară, din cauza accesului dificil sau restricționat. În aceste localități, livrările pot fi plasate și preluate de la cele mai apropiate agenții FAN Courier. Verificați AICI lista localităților inaccesibile.

Pentru localitățile care nu intră în aria de acoperire Fan Courier, cu acordul clientului, coletele spre acestea vor fi livrate cu Poșta Româna serviciul Prioripost, între 1-4 zile lucrătoare.

Termenul de livrare în cazul achitării comenzii online cu cardul se va decala cu timpul necesar confirmării plății dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a mări timpul de livrare în condiții speciale, caz în care clientul va fi anunțat din timp.

NU NE FACEM RESPONSABILI PENTRU ÎNTÂRZIERILE CAUZATE DE FIRMA DE CURIERAT PARTENERĂ.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele hiradesign.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că NETOPIA Payments nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel, informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 15 de zile de la acceptarea returului